Wonen

Huren of kopen

Huren

Als u een woning wilt huren kunt u terecht bij de woningcorporaties Trivire of Woonbron. Ook bestaat er natuurlijk altijd de mogelijkheid om bij een particulier een woning te huren. Als u een woning van Trivire wilt huren, gaat dit via www.woonkeus.nl. Of u kunt langs gaan bij Trivire. De woningen van Woonbron worden niet via Woonkeus toegewezen. Woonbron heeft haar eigen systeem van woningen toewijzen. U kunt hier meer over lezen op www.woonbron.nl.

U kunt kiezen uit bestaande bouw en soms zijn er ook nieuwbouw huurwoningen beschikbaar. Zo leverde Trivire in 2012 29 eengezinswoningen op aan de Vorrinklaan. Deze zijn allemaal verhuurd, maar ook in 2013/2014 worden er weer nieuwe woningen gebouwd. Als er hierover meer bekend is, vertellen wij erover op deze website!

wonen_vorrinknieuwbouw_breed

Kopen

Wilt u een woning kopen? Neem eens een kijkje in de buurt waar u zou willen wonen of er leuke huizen te koop staan. Soms bieden woningcorporaties Woonbron en Trivire ook woningen te koop aan in Crabbehof. Nieuwbouw en bestaande bouw. Kijk voor het actuele aanbod op hun sites: www.trivire.nl en www.woonbron.nl.