Nieuws

Wie worden de superburen van 2015?

Het is heel fijn om goede buren te hebben. De meeste buren zijn vriendelijk voor elkaar, maar soms zit er iemand tussen die nog een stapje verder gaat…

Superbuur?
Dat is die bijzondere buurman of buurvrouw die zich inzet voor de buurt en medebewoners. Kent u iemand waarbij iedereen kan aankloppen, die regelmatig een helpende hand biedt of op een andere manier voor haar of zijn buren klaar staat? Dan verdient die misschien wel de titel Superbuur 2015.

Hoe werkt het?
Iedereen in Crabbehof, Wielwijk. Oud Krispijn en Nieuw Krispijn kan meedoen. Buren mogen hun buren voordragen voor deze titel. Niet alleen uw directe buren, maar ook mensen uit dezelfde straat, een woongebouw of een straat verder noemen wij buren.Superbuur_Voorzijde

Ik draag voor als Superbuur…
U kunt iemand voordragen met de antwoordkaart die u in de bus kreeg of heel eenvoudig via de website www.wijkendordrecht.onzewijk.nl. Geef door wie volgens u Superbuur moet worden en uw eigen naam en adres. Wij horen ook graag waarom u uw buurman/buurvrouw voordraagt.

Selectie
Uit alle inzendingen selecteren wij (Woonbron, Trivire, gemeente Dordrecht) een aantal winnaars voor de titel Superbuur 2015. Deze buren worden natuurlijk door ons in het zonnetje gezet en verwend.
De uitslag is ongeveer half september bekend.