Nieuws

‘Week van de Verkiezingen’ bij Resto VanHarte

Vrolijke verkiezingsavond met lokale politici en ‘petje op petje af’ quiz
Alle Resto’s VanHarte staan begin maart in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen onder het motto: Laat je stem gelden! Het worden vrolijke avonden met een ‘Petje op Petje af’ quiz en lokale politici die met de zaal in debat gaan. Resto VanHarte is de levendige ontmoetingsplek voor jong en oud met lekkere, gezonde maaltijden. Dé plek om buurtgenoten en wijkorganisaties te leren kennen.

Laat je stem gelden!
Vrijdag 14 maart besteedt Resto VanHarte Dordrecht aandacht aan de gemeenteraadsverkiezingen. Tijdens deze vrolijke verkiezingsavonden zijn er in het Resto leden van politieke partijen aanwezig. De avond begint met een ‘Petje op Petje af’ quiz met vragen over de gemeenteraad. Daarna leggen politici uit waar ze voor staan en beantwoorden ze vragen uit de zaal. De avond is vooral bedoeld om mensen te motiveren naar de stembus te gaan. Het programma is samengesteld met ProDemos, de organisatie die onder meer de StemWijzer ontwikkelde.

Iedereen is van harte welkom bij Resto VanHarte
Je bent elke woensdag en vrijdag van harte welkom in Resto VanHarte Dordrecht, Groen van Prinstererweg 38 in Dordrecht. Graag van tevoren reserveren via www.restovanharte.nl of bel 0900 900 3030 op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur (50 ct/min). Het driegangendiner is altijd vers en betaalbaar. Kinderen zijn ook welkom.

Over Resto VanHarte
Resto VanHarte is het gezellige buurtrestaurant voor jong en oud. Bij Resto VanHarte staat een lekkere, gezonde maaltijd op het menu voor weinig geld. Tegelijkertijd kun je bijpraten met buurtgenoten en ontmoet je allerlei mensen uit de wijk. Regelmatig schuift er een buurtprofessional aan, zoals de wijkagent, en geven wijkorganisaties uitleg. Ook worden er speciale thema-avonden georganiseerd. Resto VanHarte biedt vrijwilligers en stagiairs kansen om aan het werk te gaan.

Resto VanHarte foto Vincent van den Hoogen