Archief

Straatterras Groen van Prinstererweg e.o.

Op donderdagavond 27 juni wordt er een straatterras georganiseerd in uw buurt.

Tijdens een straatterras kijken we graag met u terug naar de ontwikkelingen in de buurt de afgelopen tijd. Met vragen, wensen en idee├źn over allerlei zaken kunt u bij het straatterras terecht. Iedereen is welkom: koffie, thee en limonade staat klaar!

straatterras
Wat gaat er goed in de buurt en wat verdient er volgens u nog speciale aandacht? Wij horen graag van u wat er speelt in uw buurt. Tijdens het straatterras zijn medewerkers van onder andere Wijkwinkel Crabbehof, Gemeente Dordrecht en woningcorporaties Woonbron en Trivire aanwezig om u te woord te staan. We proberen uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en bekijken samen met u hoe de aandachtspunten het best kunnen worden aangepakt.

Vragen of opmerkingen?
Kunt u 27 juni niet aanwezig zijn maar wilt u wel graag iets vragen of doorgeven? Geen probleem! Bel 078 6170016 of mail naar schoonheelveilig@crabbehof.nl.
U kunt van maandag t/m vrijdag ook bij Wijkwinkel Crabbehof (Van Oldenbarneveltplein 84-86) binnen lopen. Verder zijn wij te bereiken via www.facebook.com/crabbehof en www.twitter.com/crabbehof.

Donderdag 27 juni 2013
Locatie: ter hoogte van het Albardaplantsoen
Van 18.00 uur tot 19.30 uur

 

Prinstererweg