Spelen

Er zijn heel veel speelplekken

In Crabbehof wonen veel kinderen. Er zijn gelukkig ook veel speelplekken! Zelf ga ik heel graag naar het Spoorpark. Daar kun je via houtblokken, stenen en een bruggetje door de vijver bij een geheim eilandje komen. Ook is er een heuvel, waar een fort ligt verstopt. Superspannend! Mijn zusje gaat graag skaten bij de skatebaan, bij het sportveld. Na het eten ga ik vaak nog even met m’n vader naar de voetbalkooi in de Colijnstraat, om hem te leren hoe je goed moet voetballen.

Wat trouwens ook erg leuk is is de Speelstraat Crabbehof, bij het schoolplein van de J.F. Kennedyschool. Hier kun je spelen en sporten op de atletiekbaan, speelvelden en klim- en springtoestellen. Voetbal, hockey, basketbal, tennis, volleybal, voetvolleybal, badminton, atletiek, skaten en wave boarden. Dat kun je hier allemaal doen! Of hinkelspelen, duikelen en rekken, tafeltennis, klimmen, balanceren en knikkeren.

 

spelen_kidsbrug_breed
P.S. Wil je weten waar er bij jou in de buurt een speelplek is? Hier vind je een overzicht van alle speelplekken in Dordrecht en Crabbehof.