Archief

Moordverhaal in Crabbehof!

In struikgewas in de buurt van de Loudonstraat is het lijk gevonden van een vrouw. Verstikking luidt de doodsoorzaak. Bewoners van Crabbehof zijn al langer ongerust over een mysterieuze man, die geregeld vrouwen belaagt in de wijk. De politie staat voor een raadsel.

‘De fluisteraar van Crabbehof’ van Caty Groen
Dit is de titel van het derde en verschrikkelijk spannende verhaal uit de Rick Benson serie. Bloedstollend spannende detectives van de hand van Caty Groen, Dordtse in hart en nieren. In deze boeken neemt de fictieve Dordtse rechercheur Rick Benson de lezer mee tijdens het bestrijden van de misdaad in Dordrecht. Dit derde deel speelt zich af in Crabbehof.  De eerste twee delen van de serie zijn eerder uitgekomen. Deel 1 heet ‘Mysterie op het Land van Valk’ en deel 2 heeft als titel ‘Raadsels op de Dordtse kermis’ meegekregen.

Mee-’thrillen’ tot het eind?
‘De fluisteraar van Crabbehof’ is vanaf zaterdag 17 november verkrijgbaar bij boekhandel Vos & van der Leer op de Voorstraat 258-A, naast V&D en in de winkelcentra Sterrenburg en Bieshof. Het is ook te koop bij de Primera-winkel in winkelcentrum Crabbehof. De prijs is 7,95 euro.

De fluisteraar van Crabbehof