Archief

Makkelijk van uw grofvuil af? Grofvuildag 12 oktober!

Dump uw grofvuil in de grofvuilcontainers!
Normaal belt u naar HVC als u uw grofvuil wilt laten ophalen of u brengt het zelf weg bij de Milieustraat aan de Baanhoekweg, maar opĀ 12 oktoberĀ kunt u uw grofvuil gemakkelijk en snel kwijt in speciale grofvuilcontainers die in de wijk worden geplaatst! U kunt deze dag tussen 10.00 en 16.00 uur uw grofvuil dumpen in grofvuilcontainers die op 4 plekken in de wijk worden geplaatst. Voor hulp en informatie kunt u terecht bij de medewerkers van BST die gedurende de dag bij de containers aanwezig zijn.

Locaties:
1. Hoek Colijnstraat & W.H. Vliegenstraat
2. Hoek Talmaweg & Troelstraweg
3. Hoek Nolensweg & Ruys de Beerenbrouckweg
4. Hoek Van Hallstraat & Abraham Kuyperweg

Wat is grofvuil?
Grofvuil is huishoudelijk afval dat niet in de grijze minicontainer of (ondergrondse) afvalcontainer past. Denk aan meubels, kasten of bijvoorbeeld een kapotte stofzuiger waar u vanaf wilt. Meer info over grofvuil en hoe u dit kunt aanbieden: www.hvcinzameling.nl.

Spullen nog goed?
Heeft u meubels of huisraad waar u vanaf wilt, maar wat andere mensen nog goed kunnen gebruiken? Dan is dat zonde om weg te gooien. Neem, op werkdagen, contact op met de gratis ophaalservice van Opnieuw&Co zodat zij deze spullen bij u kunnen ophalen: telefoon 078 6417866 of bezoek de website www.opnieuwenco.nl.

Grofvuildag containers