Archief

Kom erbij en eet gezellig met ons!

Op 2 oktober organiseren we een  “walking dinner” door Crabbehof! Deze activiteit is voor iedereen die zin heeft om mee te gaan. Kom erbij! We bezoeken vier bekende plekken in de wijk. Op elke plek staat er iets lekkers klaar, vergezeld door een gezellig muziekje. De route begint om 13:30 en eindigt om 20:00. Tussendoor aansluiten mag ook.

Programma
13:30 – 15:00 uur              Aperitief in Trefpunt De Nieuwe Stoof
15:00 – 17:00 uur              Soep bij DeetosSnel
17:00 – 19:00 uur              Hoofdmaaltijd bij Resto VanHarte
19:00 – 20:00 uur             Toetje bij Wooncomplex De Klockelaer

Aanmelden
Voor deze activiteit kunt u zich opgeven bij Wijkwinkel Crabbehof (v. Oldenbarneveltplein 84-86). Wij noteren uw gegevens en u krijgt van ons een toegangskaart. Deze heeft u nodig om mee te kunnen eten! U kunt zich ook telefonisch opgeven bij de Wijkwinkel (078-6170016). U kunt uw toegangskaart dan later komen ophalen. Meld u snel aan want het aantal plaatsen is beperkt!

Neem iemand mee!
Deze activiteit wordt georganiseerd in de Week tegen Eenzaamheid. Wij hopen dan ook op een grote opkomst. Misschien kunt u iemand meenemen die  normaal gesproken niet zo snel aan activiteiten deelneemt.  Wilt u hem of haar gelijk opgeven? Dat kan! Zorg dan dat u de gegevens van die persoon ook bij de hand heeft.

Het “walking dinner”  wordt georganiseerd door: Resto VanHarte, MEE Drechtsteden, Het spectrum, Trivire, Wijk voor Wijk, COKD,  ASVZ, De Wielborgh en Wijkwinkel Crabbehof.  

Voorkant flyer 2