Archief

Geslaagd straatterras in de Colijnstraat

Een straatterras is dè gelegenheid om eens kennis te maken met de opbouwwerkers in de wijk. Wijkbewoners kunnen er terecht met hun vragen, hun klachten, hun wensen. Onder het genot van een kopje koffie, thee of een glaasje fris.

straatspeeldag_2

Medewerkers van Stichting MEE ontvingen vele belangstellenden dit keer, woensdag 12 juni, op het speelplaatsje aan de Colijnstraat. Het ‘rijdende theehuisje’ was prominent aanwezig, maar er was ook aan de kleintjes gedacht. Met een ballonnenclown en springkasteel vermaakten die zich uitstekend. Het mooie weer was hierbij uiteraard een zeer welkome gast.

Kennismaking
Bewoners en aanwezige opbouwwerkers van MEE Drechtsteden konden in een ontspannen sfeer kennismaken met elkaar. Natuurlijk werd er teruggekeken naar de vele ontwikkelingen die plaats hebben gehad in de Colijnstraat. Maar bewoners kijken vooral ook uit naar alles wat er te gebeuren staat. Daar hoort bijvoorbeeld de voorgenomen sluiting en mogelijke afbraak van de Foyer bij.

straatspeeldag_1
Contact
MEE kwam naar u toe deze dag. Maar u kunt uiteraard ook zelf op MEE afstappen. U kunt daarvoor terecht in ‘Trefpunt de nieuwe Stoof’, De Savornin Lohmanweg 100, T 078 617 32 40. Elke ochtend van 9.00 tot 11.00 uur is er iemand van het team aanwezig om wijkbewoners te woord te staan.
Het volgende straatterras heeft plaats op donderdag 27 juni aan de Groen van Prinstererweg ter hoogte van het Alberdaplantsoen.

Wijkwebverslaggever Ad Bosch