Gezondheid

Gezondheidscentrum Crabbehof

In gezondheidscentrum Crabbehof kunt u terecht voor fysiotherapie, manuele therapie en medische fitness. Daarnaast biedt ons centrum speciale beweegprogramma’s voor mensen met diabetes, overgewicht en andere longaandoeningen.

Het Gezondheidscentrum beschikt over een grote oefenruimte. Hier wordt individueel of in groepsverband fysiofitness / fysiotraining gegeven. Als enige praktijk in Dordrecht is in het Gezondheidscentrum een orthopedisch manueel therapeut gevestigd. Wilt u meer weten? Kijk voor meer informatie op www.gezondheidscentrumcrabbehof.nl

. Wij helpen u graag verder!

 


Gratis opvoedspreekuur

Het opvoeden van kinderen is niet altijd makkelijk. Soms zijn er momenten waarop u als opvoeder voor vragen komt te staan. Bijvoorbeeld bij eet- en slaapproblemen, voordurende ruzies tussen kinderen, slecht luisteren en ga zo maar door. U kunt voor al uw vragen over gedrag, ontwikkeling en opvoeding van kinderen van 0 tot 18 jaar terecht bij het Opvoedspreekuur (gratis). Hier kunt u uw probleem met een pedagogisch adviseur bespreken en samen naar een oplossing zoeken die bij u past. Soms is een gesprek al voldoende. Soms zijn meerdere gesprekken nodig.
Wilt u weten waar er bij u in de buurt het Opvoedspreekuur wordt gehouden of een afspraak maken voor het spreekuur? Neem dan contact op met het consultatiebureau of Centrum voor Jeugd en Gezin.

www.digitaalopvoedplein.nl

 


Spreekuur wijkverpleegkundigen

Graag stellen wij ons even voor. Wij zijn wijkverpleegkundigen Marijke Aarts en Anne Zaan. Wij zijn bekend met de regels van de zorgaanvragen en kunnen helpen om bijvoorbeeld hulpmiddelen aan te vragen. Ook geven wij voorlichting over het voorkomen van vallen in en om huis, het omgaan met diabetes, bewegen en gezond eten en eenzaamheid en vrije tijdsbesteding. Wij houden gratis spreekuren in de wijkcentra:

  • Trefpunt De Nieuwe Stoof: iedere dinsdag van 13:30 tot 14:30 uur
  • De Klockelaer: iedere 3e donderdag in de maand van 10.00 tot 12.00 uur
  • Behandelcentrum Zorggroep Crabbehoff: iedere 1e dinsdag in de maand van 9:00 tot 10:30 uur

Als u liever privé met ons praat komen we bij u thuis. U kunt ons bereiken op de volgende nummers: Marijke 06-46642956, Anne 06-46642368.