Archief

Expositie Anna Zygmunt in Wijkwinkel Crabbehof

Kunstenares Anna Zygmunt heeft over de hele wereld gewoond en gewerkt. Sinds een half jaar geleden woont ze in Crabbehof. Van 3 t/m 30 oktober is er een expositie van haar prachtige schilderijen in Wijkwinkel Crabbehof. De inspiratie voor deze serie kunstwerken is het bewustzijn en onderbewustzijn van de vrouw.

Opening expositie
Donderdag 3 oktober wordt de expositie feestelijk geopend van 16:00 tot 19:00 uur. U kunt dan rustig alle schilderijen bekijken en genieten van de poolse lekkernijen die Anna heeft gemaakt. Iedereen is welkom!

Forgiveness 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de expositie
Anna: “In mijn olieverfschilderijen zie je de dunne lijn tussen bewustzijn en onderbewustzijn. Mijn werk straalt een  combinatie van het verleden en het heden uit, door middel van nieuwe vormen van expressie gebaseerd op innerlijke  geestelijke waarden. De laatste jaren heb ik mij geconcentreerd op het onderwerp “vrouw”. Vrouw zijn is een combinatie van extreme emoties, etherische schoonheid, maar tegelijkertijd sterke waarden. Het is het onderwerp dat levenslang inspiratie geeft, zoals in de kunstgeschiedenis, het is altijd een grote uitdaging voor kunstenaars geweest met dit thema te werken.”