Nieuws

DeetosSnel helpt bij een actieve en gezonde levensstijl

DeetosSnel Beweegt helpt bij een actieve en gezonde leefstijl met drie leefstijltrainingen die binnenkort zullen starten.

Sportief Samen Afvallen
Een dieet is vaak eenzijdig en daardoor moeilijk vol te houden. De training Sportief Samen Afvallen geeft het inzicht wat leidt tot een blijvende verandering in uw leefstijl. Op een andere manier met eten en bewegen omgaan, juist de combinatie van beiden is zo belangrijk.

Klaar voor de start
De training Klaar voor de Start gaat aan de slag met gevoelens van niet lekker in uw vel zitten: stress, somberheid, depressie of eenzaamheid. Tijdens de bijeenkomsten worden er diverse thema’s besproken, zoals bijvoorbeeld piekeren, slaap- en voeding tips. In een groep wisselt u verhalen uit, leert u anders denken en uzelf ontspannen.

Bewegen valt Goed
Mensen die ouder worden vinden het vaak moeilijk om (weer) te gaan bewegen. De angst om te vallen kan hierbij een rol spelen. Terwijl bewegen juist een effectieve manier is om valongevallen te verminderen. De training Bewegen Valt Goed is een combinatie van bewegen en valpreventie. Zo kan er geoefend worden met situaties die u dagelijks tegen kunt komen, zoals bijvoorbeeld een verhoging of gladheid. Daarnaast is er aandacht voor regulier bewegen en natuurlijk is er ook tijd om gezellig een kop koffie met elkaar te drinken.

 

Wilt u meer informatie? Wij zijn op werkdagen geopend van 9.00-12.00 uur. U kunt ook kijken op www.deetossnelbeweegt.nl of een mail sturen naar bewegen@deetossnel.nl