Nieuws

DeetosSnel beweegt! Uitgebreid sportaanbod in DeetosSnel-hal!

Zin om in de beweging te komen? En ook nog dichtbij? Dan kunt u bij DeetosSnel terecht. Ze bieden verschillende activiteiten, die variëren van licht bewegen tot intensief sporten. Zij laten u graag kennismaken met het aanbod. Daarom kunt u tot 1 januari 2014 voor € 20,- onbeperkt en vrijblijvend meedoen met alle beweegactiviteiten!

Activiteiten bij DeetosSnel beweegt
Er zijn diverse beweeg- en sportactiviteiten in het introductieaanbod.  Op www.deetossnelbeweegt.nl vindt u een overzicht van de activiteiten. Afhankelijk van de aanmeldingen en wensen kan het aanbod variëren, dus houdt de website in de gaten voor het complete en actuele overzicht. Rondom de lessen is er ook gelegenheid om in de ontmoetingsruimte een kopje koffie of thee te drinken.

Aanmelden of meer informatie?
Wilt u zich aanmelden voor de €20,- actie, of meer informatie, dan kunt u op de  volgende tijden bij DeetosSnel terecht:

  • Maandag van 9.00-12.00 uur
  • Dinsdag van 19.00-21.00 uur
  • Woensdag van 9.00-12.00 uur
  • Donderdag van 9.00-12.00 uur

Gedurende deze tijden zijn zij in de ontmoetingsruimte, aan de wijkzijde van het complex aan de Vorrinklaan. U kunt ook op een ander moment een afspraak maken, stuur hiervoor een e-mail naar bewegen@deetossnel.nl

Eerst gratis proberen? In Wijkwinkel Crabbehof kunt u een flyer ophalen waarmee u drie keer gratis mee kunt doen!