Nieuws

De Wijkschuur: gratis uitleen van tuinier-, klus- en schoonmaakspullen

Samen maken we de wijk steeds mooier. Een onkruidvrije tuin, een stralend schoon balkon, een fris portiek, een strak betegelde voortuin of een straat vol fleurige bloemen en planten. Wie wil dat nou niet?!

Om zelf iets op te knappen of goed te kunnen onderhouden heb je de juiste tuinier-, klus- en schoonmaakspullen nodig. Woon jij in Crabbehof en wil jij thuis of in jouw buurt tuinieren, klussen of schoonmaken maar heb je niet de juiste spullen in huis? Dat is geen probleem!

Wijkschuur

Leen gratis spullen bij De Wijkschuur!
Bij de Wijkschuur In Wielwijk kun je vanaf nu namelijk gratis allerlei tuinier-, klus- en schoonmaakmateriaal lenen. Denk aan bezems, harken of kruiwagens of bijvoorbeeld een emmer, papierprikker, onkruidborstel, snoeischaar, bladblazer of sneeuwschep. In de Wijkschuur hebben wij heel veel van dit soort spullen verzameld en iedereen die in Crabbehof woont mag het lenen. Je hoeft op deze manier zelf geen materiaal aan te schaffen. Het kost je dus geen geld en je bespaart tevens een hoop ruimte in je eigen schuur.

Hoe werkt het?
Spullen lenen of wilt u advies? Neem dan contact op met Wijkinformatiepunt Wielwijk, Admiraalsplein 413. Zij zijn ook bereikbaar via tel. 078 770 4793. Of stuur een email naar schoonheelveilig@crabbehof.nl.