Culinair

Crabbehof smaakt naar meer!

Dat blijkt wel uit het aantal activiteiten dat in Crabbehof rondom koken en eten plaats vindt.

Turkish delight

De dames van Turkish Delight verwennen de bewoners van zorgcentrum Crabbehof wekelijks met heerlijkheden uit de Turks-Ottomaanse keuken. Ook verzorgen zij met hun cateringservice heerlijkheden in buffetvorm, voor lunches, diners, feesten, vergaderingen en vergaderingen (vanaf 20 personen). Ook is het mogelijk deel te nemen aan kookworkshops zodat u deze heerlijkheden makkelijk zelf kunt maken. Meer weten? U kunt de dames bereiken op 06-271 467 83, 06-40882867 of per e-mail: turkishdelight@hetnet.nl.


Crabbehof ontbijt

Op 13 september 2014 wordt voor de derde keer het Crabbehof ontbijt geserveerd. Meer dan vijfhonderd wijkbewoners genieten dan op het Van Oldenbarneveltplein weer van een royale, smakelijke, sfeervolle en gratis ochtendmaaltijd. Het Crabbehofontbijt wordt mogelijk gemaakt door de Wijkwinkel en door enthousiaste bijdragen van winkeliers, ondernemers, basisschoolleerlingen en vrijwilligers. Wie nu al een plekje wil reserveren voor het derde Crabbehofontbijt kan een mailtje sturen naar ontbijt@crabbehof.nl met vermelding van naam, adres, telefoonnummer en het aantal ontbijtplaatsen. Bellen kan natuurlijk ook: (078) 6170016.

Crabbehof ontbijt


Restaurant De Hoff’nar

In het voormalige koetshuis van kasteel Crabbehoff biedt Henk Snijders zijn gasten in een schitterend decor een dagverse, hedendaagse keuken met eerbied voor de herkomst. “Kant-en-klaar gebruiken we niet, alles is zelfgemaakt. Op zomeravonden heb je met het kasteel op de achterrond het gevoel dat je in Zuid-Frankrijk bent.” www.restaurantdehoffnar.nl
culinair_henk_breed


Resto VanHarte

Hier kunt u iedere woensdag- en vrijdagavond samen met andere mensen uit de buurt genieten van een lekkere, verse en gezonde 3-gangen maaltijd. Het restaurant, aan de G. Van Prinstererweg 38, gaat om 17.30 uur open en het diner start om 18.00 uur. Reserveren via 0800-0151. U betaalt € 6,- p.p. (€ 3,- voor minimuminkomens). www.restovanharte.nl

Resto VanHarte


Kookboek

Het jaarverslag over 2012 staat niet voor niets in het teken van recepten van bewoners, ondernemers en professionals uit Crabbehof. En is vormgegeven als een heus kookboek. Bekijk de recepten op www.facebook.com/crabbehof of haal een exemplaar van het kookboek op in de wijkwinkel.

Eet smakelijk!

Crabbehof jaarverslag 2012